Заглавие на Офертата

Електронен техник

Сподели тази Оферта
Задължителни Умения:

webmaster_dev

64 Активни Позиции

Оферта Описание

Общо резюме на длъжността
Операции и поддръжка на оборудване, включително, но не само, сграден контрол, противопожарни системи и отопление, вентилация и климатизация (ОВК). Ремонтира и поддържа физическата структура на предприятието. Планира, координира, инспектира и изпълнява поддръжка и подпомага управлението на проекти за проекти, свързани с съоръжения, включително, но не ограничено до строителни ремоделиране и строителство, инсталиране и / или поставяне на оборудване, безопасност и екологично съответствие, поддръжка на механични системи и консумация на енергия.
Изпълнява голямо разнообразие от сложни задължения за отстраняване, поддръжка и ремонт на всички производствени машини на фирмата и предотвратяване на провал.

Основни задължения и отговорности
– Работи със, поддържа и следи съоръжения и оборудване, критични аларми, системи и инструменти, за да се осигури съответствие с установените параметри.
– Провежда отчитания на оборудването и системите, проверява и тълкува параметрите, за да осигуряване съответствие и предприема подходящи действия, ако те са извън границите или спецификациите.
– Следи изпълнението на оборудването / системите / инструментите и веднага докладва за всяка аномалия или отклонение и предприема съответните действия и документира всички аларми.
– Провежда анализ на коренните причини и помага на другите да ремонтират оборудването и / или свързаните системи.
– Координира с други служители в района за помощ при инсталирането и ремонта на оборудването и / или системите.
– Прочита и интерпретира електрически и механични чертежи за ремонт и / или съдействие при модификациите на оборудването / системите.
– Борави правилно с химикалите, като се има предвид наличието на MSDS и съответните процедури и използването на необходимото защитно оборудване.
– Документира и преглежда извършената работа в съответствие с процедурите на Дружеството и приложимите разпоредби.
– Предоставя информация и съдейства при прегледа / разработването на стандартни оперативни процедури.
– Спазва всички политики, процедури, програми, системи, правила и разпоредби според всички области, включително, но не само професионални, екологични, качествени, архивни, човешки ресурси, сигурност и друга сигурност; и насърчава колегите си да правят същото.
– Отчита всяко отклонение от надзорния район.
– Следва подходящите процедури, посочени в ръководството или в инструкциите за изхвърляне на химикали и опасни отпадъци.

Етикети: електроника, механик, техник, технически

Join Our Free Newsletter

Subscribe to receive the latest news from Boratech Personal Services.